banner
Offerte?
Direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via info@auxiliabeveiliging.nl.

Een extra paar ogen, een sterke persoonlijkheid met een gastvrije houding en een luisterend oor - het draagt allemaal bij aan de veiligheid van je personeel, de cliënten/ bewoners en bezoekers. Elke specifieke sector kent zijn eigen beveiligingsuitdagingen. In de zorg is dat niet anders. Bij Auxilia hebben wij de juiste mensen met de nodige ervaring en certificaten.

Onze beveiligers in de gezondheidszorg begrijpen de zorg en spreken dezelfde taal als uw zorgteam. Onze zorgbeveiligers weten waar de behoefte ligt en creëren zo een veilige en tegelijkertijd gastvrije omgeving binnen uw instelling.

Van het herstellen van de order op de voorgrond tot geruststellend op de achtergrond. Waar nodig treden zij op als expert op het gebied van crisisbeheersing en gedragsproblematiek. Uw zorgteam, cliënten/ bewoners en bezoekers kunnen rekenen op de zorgbeveiliger als dat nodig is. De zorgbeveiligers stellen de locatie veilig door de negatieve invloeden van buitenaf te weren.

Meer ruimte voor zorg

Ruimte voor zorg
Zowel de zorgverlener, cliënt als bezoeker voelen zich gezien, begrepen en veilig. Er ontstaat rust en ruimte voor zorg en herstel.

Ervaren beveiligers
Als ervaren beveiliger met hart voor mensen, weten onze collega’s wat er nodig is om de veiligheid en rust op een afdeling te bewaken.