banner
Offerte?
Direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via info@auxiliabeveiliging.nl.

U wilt uw organisatie beschermen en de continuĆÆteit van het bedrijf waarborgen. Met de objectbeveiliging van Auxilia's gekwalificeerd veiligheidspersoneel zorgt u ervoor dat uw organisatie en mensen veilig zijn en zich veilig voelen. De aanwezigheid van ons beveiligingspersoneel heeft een bewezen preventieve werking en helpt risico's te beperken.

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is een veelgebruikte term op het gebied van beveiliging, die bestaat uit alle portiers, beveiligings- en horecadiensten om specifieke objecten te beschermen tegen vandalisme en diefstal. Auxilia richt zich op objectbeveiliging door heel Nederland. Het kan worden gebruikt in bijna alle particuliere of openbare gebouwen, zoals kantoorgebouwen, industriƫle gebieden, bibliotheken en ziekenhuizen.

Soms is het niet voldoende als de beveiliging met regelmatige tussenpozen een controleronde doet. Zo is het op bouwlocaties bijvoorbeeld belangrijk dat er steeds iemand aanwezig is. Die houdt het terrein in de gaten en voorkomt onder meer dat mensen er met kostbare materialen vandoor gaan. Ook voor hotels kan het prettig zijn als er doorlopend iemand aanwezig is, die bijvoorbeeld de gasten binnen kan laten en eventuele andere receptiediensten kan verrichten.

Een vertrouwd gezicht

Voor vaste post beveiliging bent u bij Auxilia Beveiliging aan het juiste adres. Wij zorgen voor een vertrouwd gezicht op een vaste plek. Zo weet u zeker dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw bedrijf, uw gasten of materialen. Wij letten erop.